BİLGİ TALEP

BİLGİ TALEP FORMU

İster satış ofisimizde yüz yüze ister telefonda ya da online görüşme talebinde bulunmak için lütfen formu doldurunuz.

BASIN & MEDYA

Aydınlı Firma iş Güvenliği Konusunda Örnek Oldu

Üstün Yapı firmasının şantiyesi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı yetkililerinden tam not aldı.


'Çalışma Hayatında Milli Seferberlik' programı kapsamında iş kazalarının önlenmesi için 'Hedef Sıfır' deklarasyon uygulamasında Aydınlı Üstün Yapı firmasının şantiyesi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı yetkililerinden tam not aldı.

Mesleki Yeterlilik Başkan Yardımcısı Metin Karaman, İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürü Uzman Mustafa Tülü, İş Teftiş Grup Başkanı Ali Yavuz, İŞKUR il Müdürü Rahmi Terzi, SGK İl Müdürü Zeynep Yılmaz, Aydın'ın tanınan firmalarından Üstün Yapı'nın inşaat faaliyetlerini yürüttüğü Lider Okulları şantiyesinde iş güvenliğine dair incelemelerde bulundu. İnşaata başlanıldığı günden bu güne kadar iş kazası yaşanmayan Üstün Yapı inşaatı, iş güvenliği konusunda uzmanlardan geçer not aldı. İncelemeye Lider Okulları ortaklarından Engin Polat da katıldı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan gelen heyet, Üstün Yapı şirket yetkilileri Recep Emre ve Bayram Maruf’tan şantiyenin iş sağlığı, güvenliği ve işlerin ilerleyişi hakkında bilgi aldı. Şirket yetkilisi Recep Emre, işe başladıkları 4 Aralık 2016 tarihinden itibaren bugüne kadar gecen süre içerisinde hiçbir iş kazası yaşamadıklarını, iş sağlığı ve güvenliği mevzuatına uygun olarak şantiyedeki imalatlarını ilerlettiklerini söyledi.

"İŞÇİLERİN GÜVENLİĞİ ÜST SEVİYEDE"

Şirket yetkilisi Bayram Maruf da, şantiye sahasında 84 işçi, 2 mimar, 2 inşaat mühendisi ve 1 iş sağlığı ve güvenliği uzmanı ile çalışmalarını sürdüklerini ve bütün çalışan personellerin kişisel koruyucu malzemelerini kullandıklarını, bütün personellerine gerekli eğitimlerin verildiği ve sağlık taramalarının yapıldığı ifade etti.

Şantiye sahasında gerekli inceleme ve bilgiler alındıktan sonra şantiyede çalışan personeller ile yemek yenildi. İşçilerle birlikte yemek sırasına girerek yemeklerini alan bakanlık yetkilileri işçilerle sohbet ederek isteklerini dinledi. Yetkililer şantiye sahasından ayrılırken Üstün Yapı firmasının yetkililerine şantiyedeki İş Sağlığı ve Güvenliğine göstermiş olduğu hassasiyetten ve almış oldukları güvenlik önlemlerinden dolayı teşekkür ederek şantiye alanından ayrıldı. (HAKAN AKIN)

Resimler

Sepetim

Sepetim

Resim Ürün Adı Adet Birim Fiyatı