BİLGİ TALEP

BİLGİ TALEP FORMU

İster satış ofisimizde yüz yüze ister telefonda ya da online görüşme talebinde bulunmak için lütfen formu doldurunuz.

BASIN & MEDYA

Marka Aydın Açıldı

ASTİM Organize Sanayi Bölgesinde 17.5 dönüm alan üzerine inşa edilen ‘Marka Aydın’ törenle açıldı


Aydın Yeni Ticaret Merkezine Kavuştu!

ASTİM Organize Sanayi Bölgesinde 17.5 dönüm alan üzerine inşa edilen ‘Marka Aydın’ törenle açıldı. Lojistik hizmet verme amacı ile 7 bin metrekare kapalı alana kurulan işletme hakkında bilgi veren projenin baş mimarı Bayram Maruf, amaçlarının Aydın'a katma değer sağlamak olduğunu söyledi.

Projenin içeriği bakımından Aydın'da ilk olan Marka Aydın'ın açılışına Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, Efeler Belediye Başkan Vekili Halis Günday, Sivil Toplum Örgütleri ile iş dünyasının temsilcileri katıldı. Projenin açılış kurdelesini katılımcılar birlikte kesti.

"AMACIMIZ AYDIN'A KATMA DEĞER SAĞLAMAK"

ASTİM Organize Sanayi Bölgesi, Tepecik Mahallesi sınırları içerisinde, Havalimanı otoban çıkışının tam karşısında yer alan Marka Aydın proje anlamında Aydın'da bir olma özelliği taşıyor. Projenin baş mimarı Bayram Maruf, firmaların güvenle tercih edebilecekleri bir projeye imza attıklarını belirtti. Projenin detaylarını anlatan Maruf, "Bir arazimiz vardı, biz burada 7 bin metre kare kapalı bir alan yarattık. Temiz, lojistik hizmet edecek bir iş yeri yoktu. Bunun en uygun yeri hem havaalanı kavşağı hem de ASTİM kavşağı noktasında bu arsayı bulduk. Bir yıl gibi kısa bir sürede bitirdik. Aydın’da temiz, nitelikli bir iş yeri yaptık. Aydın'a katma değer kattığımıza inanıyorum" diye konuştu.

 

Projenin başında şu anda kızı İlknur Maruf'un yer aldığını ve firmaların güler yüzle karşılanacağını söyleyen Maruf, "Burası gıdacıların deposu olabilir. Tekstilciler burayı kullanabilir. Lojistik firmaları burayı kullanabilir. Burada 30 tane dükkan var. Her bir dükkanımızın 230 metre kare bütün altyapıyla her şeyi hazır. İskan ruhsatlarımızı da aldık. Bundan sonra buraya yatırımcılarımızı ve iş yeri sahiplerimizi bekliyoruz. Yatırımcılar gelip burada işlerine başlayabilirler. Ön koşullar ve fiyatlarla ilgili ayrı bir departmanımız var" dedi.

"KURUMSALLIK DEMEK SADECE PARA DEMEK DEĞİL"

Açılışta Maruf ailesini yalnız bırakmayan Sökeli iş adamı Tamer Makaraç, projenşn Aydın için önemli olduğuna vurgu yaptı. Makaraç, "Benim Söke’de böyle bir hayalim vardı.  Böyle bir ticaret merkezi kurmak istiyordum. Ben bunu gerçekleştirdim. Sağ olsun Mücahit bey de aynı şekilde Aydın’da bunu başardı. Çokta güzel olmuş. Aydın esnafına ve sanayisine iyi bir işletme yaratmış kurumsallık demek sadece para demek değil. İşletmenizle yaşam alanınızla kurumsallaşmanız lazım kurumsallık alanında yapılabilecek her şeyi yapmışlar" diye konuştu.

MARKA AYDIN PROJESİ

Proje ASTİM Organize Sanayi Bölgesi mevkisinde, Tepecik Mahallesi sınırları içerisinde, Havalimanı otoban çıkışının tam karşısında yer alıyor. Site içinde 30 adet iş yeri mevcut. 24 saat güvenlik için 32 adet kamera ile site kontrol halindedir. Site girişinde otomatik kapı ve güvenlik görevlisi mevcuttur. Bina yüksekliği 7,5 metre olup gerektiğinde 5 tonluk vinç kurulumuna uygun inşa edilmiştir.

(AYŞE YILMAZ)

Resimler

Sepetim

Sepetim

Resim Ürün Adı Adet Birim Fiyatı