BİLGİ TALEP

BİLGİ TALEP FORMU

İster satış ofisimizde yüz yüze ister telefonda ya da online görüşme talebinde bulunmak için lütfen formu doldurunuz.

BASIN & MEDYA

Modern inşaat projelerinde Üstün Yapı imzası var

2006 yılında inşaat sektöründeki faaliyetlerine başlayan Üstün Yapı, kamu ve özel sektörde, sanayi yapıları, maden tesisleri, eğitim, fabrika ve konut inşaatı projelerini başarıyla gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşıyor.


2006 yılında inşaat sektöründeki faaliyetlerine başlayan Üstün Yapı, kamu ve özel sektörde, sanayi yapıları, maden tesisleri, eğitim, fabrika ve konut inşaatı projelerini başarıyla gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşıyor.

Aydın’da şehir içinde yeni değerler yaratan, farklı yaşam merkezlerini ve yeni yaşam alanlarını hayata katmak için çalışmalarını aralıksız sürdüren Üstün Yapı, 2017 yılı içinde Efeler’in merkezinde bulunan ve Ocak ayında tamamlanacak Argos Plaza projesinin yanı sıra 3 farklı prestij projesini de hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Üstün Yapı olarak hedefledikleri yolda ilerlerken doğal dengeyi koruyarak, yarattıkları eşsiz çevre düzeniyle yatırım yapılan alanlara değer kattıklarını söyleyen Üstün Yapı Şirket Ortağı İnşaat Mühendisi Recep Emre, firmalarının daima tüm yatırımlarında standartları yükseltmeyi hedefleyen bir geçmişe sahip olduğunu vurguladı.

“EŞİNE AZ RASTLANAN, FARKLI MİMARİ ÇÖZÜMLER SUNUYORUZ”

Gerçekleştirdikleri büyük projelerle inşaat sektöründe temel esas olan 3E (Emniyet, Estetik ve Ekonomi) döngüsünü sağlamaya büyük önem verdiklerinin altını çizen Recep Emre, “Eşine az rastlanan farklı mimari çözümler sunarak, yaşam projelerinde ileri teknoloji olanakları kullanıyoruz. Üstün Yapı olarak her zaman yüksek yapı standartları, en iyi kalitede işçilik ve malzemeyi sunmak için çalışıyoruz. İnşaat sektöründe kalite, güvenilirlik ve müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak, sürekli gelişen teknoloji koşulları altında gelişmeyi kendimize ilke edindik. Farklı mimari çözümler sunan, uzman kadrosuyla fark yaratan, yatırım yaptığımız alanlara değer katan, değerini artıran ve daima tüm yatırımlarımızda standartlarımızı yükseltmeyi hedefleyen bir firmayız. Ülkemiz ve Aydınımız ekonomisine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Bunun da göstergesi olarak vergi ödemesinde üst sıralarda yer alıyoruz. 2016 yılı içinde toplamda 47 bin 500 metrekare projeyi, güçlü eleman kadromuzla gerçekleştirmeye çalışıyoruz. 2017 yılı prestij projelerimizin hayata geçeceği bir yıl olacak” dedi.

FARK YARATACAK İDEAL BİR PROJE; MARKA AYDIN TOPLU İŞYERİ

Efeler’de Demirciler Odası Toplu İşyeri Projesi’nin Aydın Çevre Bulvarı’nın hemen yanında lokasyonu ve ulaşım imkanlarıyla şehir estetiğine katkıda bulunacağını söyleyen Maruf, “Bu projemize 2016 Ocak Ayı’nda ayında başladık. 2017 Haziran ayında, 18 ay gibi bir sürede bitirmiş olacağız. İkişer kattan ibaret olan projede en önemli özellik radya temelle imalatı yapılmış olmasıdır. Aydın’daki en sağlam sanayi sitesinden birini inşa edeceğiz. Bu yıl içinde Efeler'deki Marka Aydın Toplu İş Yeri Projesi için de düğmeye bastık. 17 bin 500 metrekarelik alanda 30 adet prefabrik lüks işyeri yapacağız. 5 ay gibi kısa sürede inşaatı tamamlanacak. Marka Aydın, Çıldır Havalimanı’nın hemen karşısında ve otoyol kenarında, tek katlı ve radye temelle inşa edilecek. Aydın’da yapılan işyerlerinde, gerek cephelerde, gerek iç dizaynlarda tekdüze bir iş yapılıyor. Biz Marka Aydın ile ilk kez Aydın’da cephe giydirme ve kompozit panelle çok zengin ve ideal bir proje hayata geçireceğiz. Marka Aydın’da aynı zamanda ısı ve ses yalıtımı için prefabrik panel duvar yapıyoruz. Sitemizi çevre emniyet duvarıyla kuşattık ve gece gündüz bir güvenlik görevlisi olacak. Dolayısıyla böyle bir lokasyonda lojistik bir işyerini Aydın’a kazandırmış olacağız” dedi.

“AYDIN’IN EN SAĞLAM EĞİTİM KURUMU İNŞAATINI YAPACAĞIZ”

2017 içinde İncirliova’da özel bir eğitim kurumu için 3 katlı olarak tasarlanan, son tekniklerinin ve teknolojinin en üst seviyede uygulanacağı Aydın’ın en sağlam eğitim kurumu projesi için de düğmeye bastıklarını söyleyen Maruf, “Bu projemizde Aydın’da ilk kez bir eğitim kurumu inşaatında uygulanan zemine 12 metre derinlikte jet grout zemin iyileştirme yöntemini kullandık. Zemin suyunu tahliye etme sistemi genelde Aydın’da borularla su drenajı yapılarak gerçekleşiyordu. Biz bu projemizde Hollanda menşeili bir firmayla anlaşarak wellpoint sistemiyle suyun drenajını sağladık. Ayrıca bu projemizde temel derinliğimiz 8 metreye ulaştığı için çalışan ve çevre emniyeti için de palplanş sistemi uyguladık. Bundaki amacımız herhangi bir toprak kayması ya da iş kazasına karşı güvenlik önlemi almaktı. Proje 5 ayda tamamlanacak. Bunu yanı sıra bütün projelerimizde şantiye tesis etmeden önce çalışan personelimiz için tuvalet, banyo ve barınma ihtiyaçlarını karşılamak için özel konteyner kuruyoruz. Çalışanların rahat bir ortamda çalışmaları için yemekhanelerine varıncaya kadar tesis kurulumuna özellikle dikkat ediyoruz” diye konuştu.

Resimler

Sepetim

Sepetim

Resim Ürün Adı Adet Birim Fiyatı