BİLGİ TALEP

BİLGİ TALEP FORMU

İster satış ofisimizde yüz yüze ister telefonda ya da online görüşme talebinde bulunmak için lütfen formu doldurunuz.

BASIN & MEDYA

Üstün Yapı’dan 40 milyonluk dev yatırım

Aydın’ın Efeler ilçesinde inşaat sektörünün lider firmalarından Üstün Yapı İnşaat, görkemli bir tören ile Atrium Terrace projesinin satış ofisini açtı. 40 milyon liraya mal olacak 134 dairelik dev proje iki yılda tamamlanacak. 


Kadıköy Mahallesi’ndeki satış ofisinin açılışına Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, iş dünyasından önemli isimler ile çok sayıda konuk katıldı.

  Üstün Yapı ortakları Recep Emre, Hakan Emre ve Bayram Maruf, konukları kapıda karşılayarak yakından ilgilendi. Protokol üyeleri tarafından satış ofisinin açılış kurdelesinin kesmesinin ardından, firma yetkilileri konuklara proje hakkında bilgiler verdi.

  “KRİZDEN ÇALIŞARAK VE ÜRETEREK ÇIKACAĞIZ”

  Satış ofisinin açılış konuşmasını yapan Şirket ortaklarından Recep Emre, “Üstün Yapı olarak kurulduğumuz günden bugüne farklı projelerimizle şehir içinde yeni değerler oluşturan farklı yaşam merkezlerini gerçekleştirmek ve yeni yaşam alanlarını hayata katmak için çalışıyoruz. Hedeflediğimiz bu yolda ilerlerken, oluşturduğumuz eşsiz çevre düzeni ile yatırım yaptığımız alanlara değer katan, daima yatırımlarında standartları yükseltmeyi hedefleyen bir geçmişe sahibiz. Ülkemize ve devletimize güvenerek tüm hızımızla çalışmalarımızı sürdürüyor, krizlerden durarak değil, daha çok çalışarak ve üreterek çıkacağımızı biliyoruz. Nefesimiz yettiği sürece hiç durmadan çalışmaya devam edeceğimize buradan sizler önünden söz veriyoruz. Projemizdeki imalat kalemlerinde Aydın'ımızın esnafıyla çözüm üreterek  Aydın ekonomisine katkı sağlıyoruz” dedi.

  “ÜSTÜN YAPI’NIN ARKASINDAYIZ”

  Emre’nin ardından konuşan Başkan Ülken, “Bizim açılışlarımız düğün gibidir. Bugün de yine bir düğün bizim için. Düğünün sahibi de bizim ailenin içinden. Üstün Yapı’nın ortaklarından Recep Emre, bizim inşaat komitemizin üyesi. Yani AYTO’yu temsil eden bir kardeşimiz. Kardeşlerimiz işlerini ne kadar büyütürlerse, biz o kadar mutlu oluruz. Değerleri değişmez ama mutluluk çarpanları bizim nezdimizde kendi gelir kalemlerine göre artarak değişir. Ne kadar mutluluk çarpanı artarsa, o kadar insana aş ve ekmek demektir. O kadar insanın boğazından kuru soğan, ekmek geçirmek demektir. Ne kadar artarsa ekonomiye o kadar da canlılık demektir. Biz oda olarak arkalarındayız” diye konuştu.

  “HER TÜRLÜ TAKDİRİ HAK EDİYORLAR”

  Ekonomik krize rağmen önemli bir konut projesine imza atan Üstün Yapı’yı canı gönülden tebrik eden Vali Köşger ise, “Aydın'ın hayat standardını yükseltecek, hayat kalitesini artıracak bir projeye imza attıkları için tebrik ediyorum. Ben inanıyorum bu proje Aydın’ın hayat standardını olumlu etkileyecek. Ondan daha önemlisi ülkemizde sürekli negatif bir psikolojik algı oluşturulmaya çalışılan ortamda böylesi bir teşebbüste bulundukları için tekrar tebrik ediyorum. Ülkemizde yanan ve yıkılan bir şey yok. Biz çalışmaya ve üretmeye devam ettiğimiz sürece de ülkemiz güçlü olmaya devam edecek. Bu negatif havayı da geride bırakıp ve elinin tersiyle itip bu temeli attıkları için her türlü takdiri hak ediyorlar. Moralimizi bozmayacağız, işimize bakacağız, daha gelişmiş Aydın ve Türkiye için çalışacağız” ifadelerini kullandı.

  EN BÜYÜK PROJELERİNE İMZA ATTILAR

  2006 yılından bu yana inşaat sektöründe önemli konut projelerine imza atan Üstün Yapı, Atrium Terrace ile en büyük konut projesini hayata geçiriyor. 12 bin metrekare alan üzerinde 35 bin metrekare kapalı alana sahip olan dev proje, dört blokta 134 daire ve ticari ünitelerden oluşuyor. Her zevke uygun 2+1, 3+1 ve 4+1 modern daire tiplerinin bulunduğu 40 milyon lira değerindeki projenin iki yılda tamamlanması planlanıyor. Efeler’e prestij katacak proje, ilçenin de yeni yaşam merkezi olacak.

Resimler

Sepetim

Sepetim

Resim Ürün Adı Adet Birim Fiyatı