BİLGİ TALEP

BİLGİ TALEP FORMU

İster satış ofisimizde yüz yüze ister telefonda ya da online görüşme talebinde bulunmak için lütfen formu doldurunuz.

BASIN & MEDYA

Üstün Yapı Göz Doldurdu

Modern inşaat projelerine attığı imzalarla bilinen Üstün Yapı Atrium Terrace projesinin satış ofisini açtı. Üstün Yapı şirket ortakları Recep Emre ve Bayram Maruf konukları kapıda karşıladı.


Üstün Yapı Mühendislik ve Müşavirlik, imza attığı dev projelerden Atrium Terrace'ın satış ofisinin açılışını gerçekleştirdi. Kadıköy Mahallesindeki açılışa, Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken ve AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen başta olmak üzere bir çok konuk katıldı. Açılış konuşmamalarının ardından konuklara projenin tanıtımı yapıldı.

Şirket ortaklarından Recep Emre yaptığı açılış konuşmasında projenin detayları hakkında bilgi verdi. Emre, 'Kente yeni değer oluşturan , farklı yaşam merkezlerini gerçekleştirmek ve yeni bir yaşam inşa etmek istiyoruz. Standartları yükseltmeyi hedefleyen bir geçmişe sahibiz. Projemizdeki imalat kalemlerinde Aydınımızın esnafıyla çözüm üreterek katkı sağlıyoruz. 40 milyonluk yatırım maliyeti olan projemizde ülkemizin ve devletimizin güveni ile projemizi sürdürüyoruz. Krizlerde durarak değil daha fazla çalışarak çıkacağımızı biliyoruz " dedi.

Bayram Maruf da "Finansal bir saldırının olduğu zamanda bu proje başladık. Biz ülkemize güveniyoruz. Ülkemizin dinamiklerine inanıyoruz. 134 tane dairemizin yapımı noktasında 40 milyonluk bir maliyet söz konusudur. Bu projenin bitişinde de aynı kutlamayı yapacağımıza inanıyorum" diyerek katılımcılara teşekkür etti.

Aydın Ticaret Odası Başkanı (AYTO) Hakan Ülken, " Bugün bizim için düğün günlerinden birisi. 10 bin kişilik ailemizin başarılarından birisinin daha keyfini yaşıyoruz. Üyelerimizin hepsi bizim için aynı değerde. İşleri ne kadar büyütürlerse mutluluğumuz artar ama aynı değerdedirler" diye konuştu.

Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger de konuşmasına Üstün Yapı ortaklarını tebrik ederek başladı. "Aydın'ın hayat standardına olumlu etki edecek olan bu projeye katkı sağlayanlara teşekkür ediyorum. Ülkemize negatif algı oluşturulmaya çalışılan bir ortamda böylesi bir teşebbüste bulundukları için tebrik ediyorum. Ülkemizde yanan giden bir şey yok. Biz ürettikçe ve çalıştıkça kazanacak" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri dev projesinin irtibat projesinin açılış kurdelasını dualar eşliğinde kesiti. Konuklara projenin maketi üzerinden bilgi verildi. (AYŞE YILMAZ)

Resimler

Sepetim

Sepetim

Resim Ürün Adı Adet Birim Fiyatı